Jaki pojedinci za pobjedu centra

×

Poruka greške

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/marijana/public_html/pametno/includes/file.phar.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).

Zagreb, 16. lipnja 2020. – Čelnici Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokusa predali su danas liste za sve izborne jedinice za parlamentarne izbore. Prvu izbornu jedinicu predvodi Dalija Orešković u ime Stranke s imenom i prezimenom, na čelu desete jedinice je Marijana Puljak iz stranke Pametno, a sedmu jedinicu predvodi Dario Zurovec u ime stranke Fokus. Nositelji i kandidati na svim listama su dokazani pojedinci, ima puno poznatih imena, koji jamče izbor svim glasačima, razočaranima dosadašnjim političarima.

 Drugu izbornu jedinicu predvodi Boro Nogalo, u ime Stranke s imenom i prezimenom, trećoj je na čelu Dario Carev iz stranke Pametno, četvrtu će voditi Andrea Gross-Bošković iz Stranke s imenom i prezimenom, petu će prvi zastupati Marko Katić iz Pametno. Šestu jedinicu predvodi nezavisni kandidat Davor Huić, u osmoj jedinici na čelu je Marin Račić iz Stranke s imenom i prezimenom, a u devetoj Ivo Žuvela iz iste stranke. Za desetu jedinicu s Marijanom Puljak naklonost birača tražit će i Ante Pranić, na 14. mjestu. Listu za dijasporu će predvoditi Juraj Georgius Josip Foglar.

 - Po prvi put u povijesti hrvatske demokracije politički centar izlazi zajedno na izbore. Uvjereni smo da će građani prepoznati i honorirati pozitivnu energiju okupljanja, kao ozbiljnu alternativu desnim i lijevim politikama – naglasio je Josip Budimir iz Stranke s imenom i prezimenom.  

U stranci Pametno smatraju da će ove liste vratiti optimizam biračima jer su prve reakcije, nakon sklapanja ove koalicije, pokazale da je puno ljudi jedva dočekalo okupljanje snaga u centru. - Već nakon prve informacije da naše tri stranke idu u zajedničku koaliciju su nevjerojatne reakcije ljudi, zasuti smo čestitkama, porukama podrške, među kojima prevladava jedna – konačno imamo izbor. Veseli me vidjeti svu tu pozitivu, a očekujem i jednako dobre rezultate na izborima  – istaknula je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

 Pozitivne promjene očekuju i u stranci Fokus. - Okupljanjem naših stranaka napravili smo veće dobro u centru i omogućili građanima da u nama imaju siguran izbor te više ne moraju birati između manjeg zla. Imamo dokazane ljude i pokazali smo da transparentnost, manji porezi i bolja kvaliteta života može zaživjeti u lokalnim sredinama pa to isto želimo preslikati  i na cijelu Hrvatsku - zaključio je predsjednik Fokusa Davor Nađi.