Pametno Split u novom sastavu

×

Poruka greške

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/marijana/public_html/pametno/includes/file.phar.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).

Split, 29. rujna 2017. – Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini, Ogranak Pametno Split dobio je novo – staro vodstvo. U skladu sa Statutom stranke, nakon lokalnih izbora, provedena je Izborna skupština na kojoj su birani predsjednik/ca, tajnik/ca i predsjedništvo ogranka. Uz dio ranijeg vodstva Ogranka, izabrani su i novi članovi predsjedništva. Puno mladih prepoznalo je potencijal Pametno i pridružilo im se, a u novom sazivu predsjedništva, predstavljat će ih 26-godišnji Marin Ružić.

- Snaga i budućnost Pametno u Splitu očitovala se već na lokalnim izborima na kojima smo osvojili 20% glasova i ušli u Gradsko vijeće sa sedam vijećničkih mandata. To je tek početak dugoročnog rada stranke koja se obogatila mladim snagama, mladim ljudima koji su spremni svoje znanje, vrijeme i entuzijazam utkati u boljitak našeg grada – rekla je Kristina Vidan, potpredsjednica stranke, gradska vijećnica i ponovno izabrana predsjednica Ogranka Pametno Split i zaključila – Rješenja za boljitak Splita nisu ni jednostavna ni brzo ostvariva, zahtijevaju vizionarsko, dugoročno planiranje za opće dobro i puno osobnog odricanja. Ali s ovakvim mladim ljudima u stranci Pametno sigurna sam da to možemo ostvariti. Škola Pazdigrad je primjer kako dugotrajan i uporan rad daje rezultate. Pozivamo sve vas koji ste zainteresirani za promijeniti stvari u svojoj okolini da nam se pridružite i radite zajedno s nama.

Uz Kristinu Vidan (predsjednica udruge Klub trudnica i roditelja u Splitu, fizioterapeutkinja u splitskoj bolnici i majka troje djece), izabrani članovi predsjedništva su Marijana Pezelj (diplomirana elektrotehničarka, zaposlena u CARNetu, u kojem se bavi primjenom novih tehnologija u edukaciji, majka dvoje djece), Marijana Puljak (informatičarka, potpredsjednica Gradskog vijeća grada Splita, predsjednica stranke Pametno i majka troje djece), Ivica Puljak (doktor fizike, redoviti profesor na FESB-u i predavač na stranim sveučilištima, jedan od naših najboljih i najpoznatijih znanstvenika, član tima koji je otkrio Higgsov bozon u CERN-u, otac troje djece), Natalia Tafra Bazina (diplomirana ekonomistica, voditeljica računovodstva u muzeju, tajnica stranke Pametno i majka dvoje djece), Branimir Urlić (doktor znanosti iz područja agronomije, dugo godina građanski aktivan u zaštiti javnog dobra i zaštiti prirode i okoliša, otac dvoje djece), Marin Ružić (student ekonomije, apsolvent na Diplomskom studiju Marketinga, rekreativni nogometaš i zaljubljenik u ples) i Nenad Uvodić (diplomirani inženjer građevine, uža specijalnost objekti sustava vodoopskrbe i odvodnje, otac dvoje djece).
Tajnik Ogranka je Sani Mardešić (aktualni predsjednik kotara Žnjan, diplomirani ekonomist, sportaš veslač i rekreativni tenisač, otac dvoje djece).