Novo vodstvo ogranka Pametno Varaždin

Varaždin, 2.10.2017. – Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini, varaždinski ogranak stranke Pametno dobio je novo vodstvo. U skladu sa Statutom stranke, nakon lokalnih izbora, provedena je Izborna skupština na kojoj su birani predsjednik/ca, tajnik/ca i članovi predsjedništva ogranka.

- Na proteklim lokalnim izborima predstavili smo smjernice našeg programa za grad i županiju. Ne bojimo se preuzimanja odgovornosti ni teškog rada koji nas čeka. Hitno trebamo zaustaviti odljev mladih i vrijednih građana i raditi na stvaranju povoljnih uvjeta za poduzetništvo u gradu i županiji kako bi preokrenuli negativne trendove - rekao je Dario Carev, član predsjedništva stranke i ponovno izabrani predsjednik ogranka Pametno Varaždin.

- Okupljamo pojedince koji su se dokazali u svojim strukama, nisu obilježeni skandalima i žele zajedno graditi nove političke modele i politiku visokih moralnih i etičkih standarda. Svrha politike treba biti dobrobit društva, a ne osobni interes. Pozivamo sve pojedince, a naročito mlade, koji dijele naše vrijednosti i žele graditi bolje društvo da nam se pridruže - dodao je.

Uz predsjednika, od 1. listopada vodstvo ogranka čine članovi predsjedništva Boris Tomaš, Marija Schubert, Marko Šekez, Josip Furjan i Miroslav Golubić te novi tajnik Mario Kovač.