Pametno i ORaH postigli sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore

Varaždin, 20.4.2017. – Stranke Pametno i ORaH postigli su sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji. Partneri izlaze na izbore sa zajedničkim izbornim programom koji se temeljiti na konceptu pametnog grada i održivog razvoja.

Dario Carev iz stranke Pametno je kandidat za gradonačelnika grada Varaždina, dok su kandidati za njegove zamjenike Josip Furjan iz stranke Pametno i Mario Kovač iz ORaH-a.

- Okupili smo ljude koji su se dokazali u svojim strukama i nisu obilježeni skandalima, ljude koji će zajedno s građanima graditi nove političke modele i vjerodostojnu politiku čija je svrha dobrobit grada i županije, a ne osobni interes. Graditi ćemo politiku oslobođenu od nepotizma i nesposobnosti. Ne bojimo se preuzimanja odgovornosti ni teškog rada koji nas čeka. - izjavio je Dario Carev, najavljujući svoju kandidaturu za gradonačelnika.

- Do suradnje je došlo na temelju kompatibilnosti ideje kako bi Varaždin trebao izgledati u sljedećih 10 godina. ORaH od samih početaka političkog djelovanja svoj program temelji na razvojnim projektima koji imaju dugoročno pozitivan učinak na razvoj grada. Kao i stranka Pametno, ORaH vidi Varaždin kao tehnološku perjanicu baziranu na pametnim inovacijama, čistom okolišu i sretnim ljudima. - istaknuo je Mario Kovač.

Zajednički zaključak je kako grad Varaždin ima šansu za bolje sutra ako građani izaberu nove ljude koji će ponuditi održive programe koji se mogu provesti.