Pametno na Battle4Split

Split, 27. svibnja 2018. – Podržavajući odličan projekt Battle4Split, eSport natjecanje koje se drugu godinu organizira u Splitu, i stranka Pametno je tijekom vikenda, 26. i 27. svibnja, dala svoj obol ovoj poznatoj manifestaciji. Županijski vijećnik Igor Skoko sudjelovao je u natjecanju koje je započelo 18. svibnja u Splitu i okupilo je više od 2000 gamera iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Kosova, u najpopularnijim računalnim igrama Counter-Strike: Global Offensive i Legaue of Legends i FIFA 18.

- Sve pohvale mladom i entuzijastičnom timu organizatora koji se već drugu godinu za redom pobrinuo da ovo natjecanje zauzme svoje mjesto na regionalnoj eSport sceni, a zasigurno će natjecanje dovesti i na kartu svjetskih događanja. Posebno nas veseli što je drugi dan rezerviran za humanitarne svrhe, kojim pomažemo Dječjem domu Maestral – naglasio je Igor Skoko, županijski vijećnik stranke Pametno.

Skoko nastupa na oba dana natjecanja u najpopularnijoj inačici nogometne igre FIFA 18 čime Pametno želi pružiti podršku cijelom natjecanju te pomoći Dječjem domu Maestral koji brine o velikom broju djece bez odgovarajuće roditeljske srbi.
Na tragu programa Pametno kojim, između ostalog, promoviraju i moderne tehnologije, Skoko ističe kako je ovo izvrsna prilika za promociju Splita kao turističkog grada u kojem se uspješno organiziraju svjetski poznati događaji.