Pametno u akciji "Studeni za spas"

Varaždin, 17. studenog 2017. – U srijedu, 15. studenog Pametno Varaždin započelo je s akcijom "Studeni za Spas" u kojoj prikupljaju potrepštine za udrugu koja brine o napuštenim životinjama. Akcija traje sve do 1. prosinca i pozivaju sve građane da im se pridruže u ovoj hvalevrijednoj akciji.

- Želimo društveno djelovati, pomoći Udruzi Spas koja aktivno brine o napuštenim životinjama. Kad se pojedinačne donacije udruže, radimo veliku stvar. Zato pozivamo naše sugrađane da sudjeluju koliko mogu, doniraju hranu, ampule protiv buha, dezinfekcijska sredstva, ručnike, plahte ili stare deke. Svaka, i najmanja, pomoć je dobrodošla - kaže Dario Carev, predsjednik ogranka Pametno Varaždin i član predsjedništva stranke.
Građani im se slobodno mogu javiti na navedene kontakte i oni će, ukoliko je potrebno, doći do njih i preuzeti donaciju. Pametno Varaždin možete kontaktirati mailom ogranak.varazdin@pametno.org, telefonom 098/920-9817 ili putem FB stranice www.facebook.com/pametno.varazdin.
- Dolazi zima i hladni dani, pomozimo životinjama koje nemaju vlasnika i stalnu skrb, učinimo dobro djelo. Pomoći potrebitima je društveno odgovorno ponašanje, za bolju kvalitetu života životinja i svih naših sugrađana – zaključio je Carev.